14 April 2013

Web Dan - jednostavno najbolji

Rodilo se i valja ga ljuljati. Konferencija "Web Dan", najnovije "čedo" borske blog scene pokazao je i dokazao da grad Bor ima čime da se pohvali.
Konferencija koja je, pre svega, zamišljena da promoviše načine zarade na internetu, ispunila je svoj cilj, ali se pretvorila u nešto mnogo veće. Možda slučajno, a možda i namerno. 

Grupa iskrenih, pametnih i dobrih ljudi, predvođena Milošem Petrovićem, napravila je pravi bum. Na sceni su se smenjivali predavači, svi vrsni poznavaoci internet scene, blogova, tvitera, ali i sa pusno ličnog iskustva iz oblasti zarade na internetu. Od šarmantrnog predavanja koje je o web dizajnu održao Marko Aleksić, preko neodoljivog predavanja Elene Erdeljanović iz Infostuda, zatim Nataše Blagojević i njenih maštovitih rukotvorina na netu, pa sve do opuštenog predavanja Marka Dražića iz čuvenog "Njuz.net".










U publici je i tokom predavanja, ali i na pauzama, vladala pozitivna energija, dobra atmosfera, upoznavanje novih iskustava i razmena znanja. U borskoj Muzičkoj školi tekao je fluid iskrenosti, web čarolije, znanja i dobrih vibracija među ljudima. Sve je to bilo začinjeno Coca Colom, Bambijem, Red Bullom i Don kafom :)





A na kraju za mene i ono najvažnije: Nakon ovog web dana počeo sam intenzivno da razmišljam o tome kako da zaradim na netu, kako da sebe usavršim u ovoj oblasti, kako da dostignem uspeh ljudi koji su nam nesebično podelili svoja iskustva. 

Hvala im na tome. A hvala i vama dragi Borani: Miloš Petrović, Miloš Avramović, Milan Stojković, Marko Aleksić i Damir Petkovski. Pokazali ste i dokazali da vredite. Samo napred. Moju podršku ćete uvek imati. Do kraja :)

No comments:

Post a Comment