26 March 2014

Zašto treba doći na WebDan 2014.?



WebDan ponovo u Boru. U mom prošlogodišnjem tekstu o manifestaciji WebDan 2013. pisao sam o sjajnoj ekipi borskih blogera koji su sa puno elana napravili prvu manifestaciju o kojoj se pričalo i čulo kako u Srbiji, tako i širom regiona. Mnogi kažu da je, nakon prve, najteže napraviti drugu, uneti u nju neke novitete, da ne bude čista repriza premijere.
Miloš Petrović, Damir Petkovski, Milan Stojković, Marko Aleksić i Miloš Avramović najavljuju još veću manifestaciju, još više predavača. Ovogodišnji WebDan traje dva dana, 12. i 13. aprila.
Uvaženi studenti, srednjoškolci, ali i svi vi koji želite da naučite kako da zaradite putem interneta, ovo je prava prilika za vas.
Neke teme i mene zanimaju, pa ću ja pažljivo pratiti priču o online novinarstvu. A tu će biti još i priče o tome kako pokrenuti uspešnu IT kompaniju, kako uspešno savladati Windows i Android programiranje. Ljubiteljima hrane preporučujem i priču food blogerke Dragane Pušice.
Neću vam sve otkrivati. Posetite sajt www.webdan.rs, lepo se registrujte i dobrodošli u Bor, u prelepu salu muzičke škole.
A za smeštaj ne brinite. Tu je prelepi Hotel "Jezero" na Borskom jezeru.
Na WebDan treba doći da osetite dobru energiju predavača i organizatora, naučite nove stvari, upoznate nove ljude, učinite nešto lepo u svom životu. Možda se na ovoj manifestaciji rodi neka nova ideja za sopstveni biznis, uspostavi neka nova saradnja... a možda se desi i neka nova ljubav. Sve je moguće.
Od ekipe koja organizuje manifestaciju možete uvek da očekujete neko iznenađenje jer je njima u krvi da budu najbolji.
Zato mi je drago što ću i ove godine, kroz moj blog i rad na televiziji podržati celu ovu priči i što ću opet biti sa sjanim ljudima.

Dobrodošli na WebDan 2014.

Na kraju nekoliko fotkica sa prošlogodišnje manifestacije...









A, naravno, najjači samo opstaju...



1 comment:

  1. Vidmo se u Boru. Veliki pozdrav od Bilje iz Panceva :)

    ReplyDelete